Bocsánatot kért Barbra Streisand a pedofíliával vádolt Michael Jackson mentegetéséért, viszont Diana Ross még védi a popsztárt

2019. március 24., 16:11

Szerző:

- Sajnálom, ha a Michael Jacksonra és az áldozataira vonatkozó, szerencsétlenül megválogatott szavaimmal fájdalmat vagy félreértéseket okoztam, mert a nyomtatásba kerülő szavak nem fejezik ki a valódi érzéseimet. Nem akarom semmibe venni a traumákat, amiket ezek a fiúk kénytelenek voltak átélni - mondta az amerikai énekes-színésznő, Barbra Streisand, aki nemrég tett botrányos kijelentéseket egy interjúban. Streisand többek között azt mondta, ugyan molesztálták a gyerekeket, de „végül is nem haltak bele”.

2750447DH03_E56978903 Jackson és a vele rengeteg időt töltő kisfiú, Safechuck a 90-es években
Fotó: Dave Hogan

Folytatta viszont az elhunyt popsztár kritika nélküli védelmezését Diana Ross énekesnő, aki a botrányt kirobbantó dokumentumfilm valóságtartalmával kapcsolatban viszont nem nyilvánított véleményt. Ross életében jó viszonyt ápolt Jacksonnal.

- A következők nyomják a szívemet ma reggel: hiszem, hogy Michael Jackson egy csodálatosan fantasztikus erőt képviselt és képvisel ma is számomra, és még sokak számára. Legyen vége a szeretet nevében - írta a Twitteren az énekesnő.