Azt hitte, a férje külföldön dolgozik, egy tévéműsorban látta meg az új feleségével

2018. január 11. 11:45 - szerző: 168 Óra

Helen Gundry éppen tévét nézett amikor legnagyobb meglepetésére az Ant and Dec’s Saturday Night Takeaway című műsorban meglátta elhidegült férjét egy másik nő oldalán, akit a feleségeként mutatott be.

A 39 éves Daniel Gundry azt mondta (első) feleségének, hogy Dubajba küldte a cége, ehelyett azonban továbbra is főként Angliában élt és egy évvel korábban, egy valóban Dubajban tartott luxusesküvőn elvette a 44 éves Sue Brookert.

Daniel Gundry és "új" felesége Sue Brooker a tévében
Fotó: Youtube

Azután, hogy fény derült a bigámiára, Danielt mind a két nő elhagyta és feljelentette a rendőrségen. A férfi tegnapi tárgyalásán bűnösnek vallotta magát, majd hat hónap börtönbüntetésre ítélték bigámiáért.

Helen már 2014-ben gyanút fogott, amikor a férfi közösségi oldalán esküvői fotóknak tűnő, Seychelle-szigeteki felvételeket tett közzé. Mivel már nem voltak együtt, Helent csak a jogi oldala érdekelte a dolognak, ezért rákérdezett férjénél, aki azt mondta, hogy nem hivatalos esküvő volt, csak társakként hűséget fogadtak egymásnak. Ez igaz is volt, csakhogy - mint később kiderült - a férfi iratokat hamisított, hogy elvehesse új szerelmét egy évvel később Dubajban.

Helen szerint férje már mindezek után próbált meg kibékülni vele és azt mondta, elhagyta Sue-t. Így aztán hidegzuhanyként érte amikor meglátta őket a tévében, ráadásul férj és feleségként 2016 márciusában.

Helen szerint a történet legszomorúbb része, hogy 15 éves lányuk teljesen kikészült az apja hazugságaitól.