A brit Munkáspárt elnökének bátyja Sorost gyanítja a koronavírus mögött, akinek a célja az emberiség létszámának csökkentése

2020. március 18., 18:10

Szerző:

A koronavírus járvány mögött Soros György és Bill Gates, illetve a két üzletember haverjai állnak. A cél pedig az emberiség létszámának lecsökkentése – állítja Twitter üzenetében Piers Corbyn, a brit Munkáspárt távozófélben lévő vezetőjének, Jeremy Corbynnak a bátyja - szúrta ki a HVG.

„A koronavírus-világjárványt 2019 októberében szimulálta az őrült szupergazdag Bill Gates, George Soros és a két üzletember több társa. És most minden megtörténik a valóságban. A cél a világ népességének a csökkentése (az emberek okozzák a szén-dioxid-problémát) és a mérget tartalmazó tömeges oltás beadása.

Utasítsd el a koronavírus-vakcinát” – írta Twitter bejegyzésében a 72 éves Corbyn, aki korábban hosszú ideig maga is a Munkáspárt tagja volt.A Twitter-üzenet mellett egy magyarázó videó is látható, amelyben többek között a másik, mindenhez értő "szaktekintély" Donald Trump amerikai elnök osztja meg véleményét a világgal.

 

Piers Corbyn – nem sok pénzügyi sikerrel – jelenleg időjósként tevékenykedik, s mint ilyen tagadja a klímaváltozás létét, viszont azt állítja, hogy a naptevékenység alapján meg lehet jósolni a földrengéseket - írja a HVG.

A Corbyn által említett szimuláció valóban megtörtént – ahogy számos más, hasonló, illetve más tartalmú szimuláció is – s az teljesen nyilvános volt, s a világjárvány várható terjedését és következményeit kutató gyakorlaton a legismertebb amerikai egyetemek – például a a Johns Hopkins – tudósai is részt vettek.