Egy lépést sem kell tennie, ha a 168 Óra legújabb számát kézbe szeretné venni! Banki átutalással, sőt, már bankkártyával azonnal előfizetheti, és máris postázzuk Önnek!

Zuschlag János elszavalta Ady Endre Nagy lopások bűne című versét

2019. január 17. 14:42 - szerző: 168 Óra

A börtönviselt ex-szocialista politikus új oldaláról mutatkozott meg.

Váratlan produkcióval rukkolt elő az élő politikai botránylegenda, az egykor az MSZP-ben politizáló, majd közvetve a Fidesz szolgálatába álló kalandor, Zuschlag János, aki hat évet töltött börtönben folytatólagosan, üzletszerűen elkövetett csalás miatt. Bár a börtönkapun kilépve tiszta életet fogadott, a politikus  később belekóstolt a kamupárt-bizniszbe is, emiatt egy időre előzetes letartóztatásba került.

Zuschlag most viszont elfogadta a 24.hu felkérését, a portál ugyanis indított egy sorozatot, és Ady Endre halálának, január 27-én esedékes 100. évfordulója alkalmából Sándor Máriától Nagy Feróig ismert magyar közéleti személyiségekkel szavaltatja el a költő egy-egy versét. Hogyhogy nem, az Zuschlag Ady „Nagy lopások bűne” című alkotását szavalta el a folyóparton állva. Na jó, csak felolvasta, de ez nem von le az előadás értékéből.

A videót ide kattintva nézhetik meg.