Újabb drogos vezetés miatt kell felelnie a zuglói gázolónak, aki miután elütött egy bácsit, műszempillát csináltatott magának

2019. december 12. 09:29 - szerző: 168 Óra

Újabb bódult állapotban elkövetett járművezetéssel gyanúsította meg a rendőrség azt a fiatal nőt, aki három évvel ezelőtt bekokainozva halálra gázolt egy 85 éves férfit Zuglóban – tudta meg a 24.hu.

T. Klára Petra ügyét másodfokon csütörtökön tárgyalja a bíróság, első fokon a nőt öt és fél év börtönbüntetésre ítélte a Pesti Központi Kerületi Bíróság.

A fiatal nő három éve a Füredi úton haladt, amikor az Audijával fékezés nélkül elgázolta az idős férfit. Segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről, majd elment műszempillát csináltatni magának egy kozmetikai szalonba, ott tartóztatták le. A fiatal nő végig tagadta, hogy kokaint fogyasztott volna a baleset előtt, azt állította, hogy csak utána szívott fel két csík kokaint a szépségszalonban.

Szeptember elején azonban ismét drogos vezetésen csípték a nőt. Amikor a rendőrök átvizsgálták a kocsit, némi kábítószert is találtak.

Mostanra elkészültek a végleges szakértői vélemények is az újabb ügyben. A portál úgy tudja, hogy T. Klára Petra vérében kokainnak, valamint marihuánának a nyomaira bukkantak, a kocsiban pedig amfetamin volt. A fiatal nőnek ezért kábítószer birtoklása miatt is felelnie kell.