Változás! Már szerdától hozzájuthat az újságárusoknál a legfrissebb 168 Órához!

Zseniálisan tanította illemre a kübekházi polgármester a faluját becsmérlő Lázár Jánost

2018. február 27. 20:11 - szerző: H.Sz.

Nem hagyta annyiban a faluját érintő becsmérlő szavakat a szeretetkampányról elhíresült Kübekháza polgármestere, Molnár Róbert. A független politikus még a menekültek elleni első gyűlöletszító plakátok megjelenésekor döntött úgy, saját kampányba kezd, és készíttetett két plakátot is Kübekházára. „Tudta? Kübekháza egy jó kis falu. Se kisvasútja, se stadionja, de itt él Sumák, a világ legjobb festője és Miksi Piroska, aki férjet keres” - szólt a szöveg a szeretetplakáton. 

Fotó: Molnár Róbert Facebook-oldala

Molnár Róbert a hétvégi választáson és már korábban is támogatásáról biztosította a hódmezővásárhelyi győztest, a szintén függetlenként induló Márki-Zay Pétert. Lázár János ezért meggyőző érvként használta egy korábbi felszólalásában, hogy a kérdés egyszerű: „A vásárhelyiek olyan települést akarnak, mint Kübekháza, vagy olyat, ami Debrecenre hasonlít. Az emberek eldöntik, hogy faluban vagy polgári nagyvárosban szeretnének élni" - összegezte a választások tétjét akkor a miniszter.

Molnár Róbert most reagált, és úgy döntött, beszéljenek a képek helyette. Egy videóban mutatta meg, milyen is Kübekházán élni: