Zámbó Krisztián összeveszett a rotációs kapával, de szorgalmasan dolgozik a földeken

2020. április 6., 11:42

Szerző:

Vidékre költöztek a karantén idejére Zámbó Krisztiánék. Jimmy fia úgy döntött, a menyasszonyával a kijárási korlátozás végéig a Balatonhoz teszik át székhelyüket, ahol a párja apja is él.

„Természetes, hogy alkalmazkodom a helyzethez, és ott segítek neki, ahol csak tudok. Bevallom, eleinte nem állt jól a kezemben a metszőolló, sőt, a rotációs kapával is meggyűlt a bajom, de az utóbbi hetekben egészen belejöttem, így már élvezem ezt a fajta munkát!” – mesélte  a Ripostnak Zámbó Krisztián, aki ugyan előtte egyáltalán nem mozgott ilyen köröken, szorgalmasan dolgozik a földeken.

„Nem állítom, hogy nem fáradok el a nap végére, hiszen a ház körül, egy ilyen nagy kertben mindig bőven akad teendő"– tudatta az énekes.

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.