„Lépten-nyomon el akarnak taposni"– kesereg sanyarú sorsa felett Zámbó Krisztián

2019. október 18., 13:26

Szerző:

Falunapokra, esküvőkre, szórakozóhelyekre jár fellépni Zámbó Krisztián. A megboldogult Zámbó Jimmy fia több, mint tíz éve mulattatja a publikumot, amely az elismerő szavak mellett olykor éles kritikával illeti az énekest.

Sokak szerint ugyanis semmi keresnivalója nincs a popszakmában.

„Nagyon sokat kell küzdenem. Megpróbálok megélni valahogy, de sajnos nagy hátrány, hogy Jimmy fia vagyok – mondta a Borsnak az énekes. „Az egyik legismertebb arc vagyok az országban, de még mindig sokan megkérdőjelezik a tehetségemet. Nap mint nap meg kell harcolnom az irigyeimmel, és azokkal, akik

lépten-nyomon el akarnak taposni –

tette hozzá keserűen.

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.