Fideszes önkormányzati képviselőnek kell küldeni az önéletrajzokat, ha valaki a Borkai-botrányból ismert Rákosfalvy Zoltán kaszinójában akar dolgozni

2019. december 4., 11:11

Szerző:

Kisvárda egyik fideszes önkormányzati képviselőjének, Zámbó Istvánnak az e-nail címére kell küldeni az önéletrajzokat azoknak, akik shift manager pozícióra pályáznak a Borkai-botrányból ismert ügyvéd, Rákosfalvy Zoltán kaszinójában – vette észre a napi.hu

Rákosfalvy Zoltán az Orbán-kormány jóvoltából tíz éven át rendelkezhet a győri, a pécsi és a miskolci kaszinó koncessziós jogával. Ezt nyilvános pályázat nélkül kapta meg, ő a tulajdonosa a Casino Win Miskolc Kft.-t is birtokló Treff-Klub Kft.-nek, amely működteti a három kaszinót. Zámbó István Kisvárda volt alpolgámestere, 2015-ig korábban ő volt a Treff Klub Kft. tulajdonosa – Rákosfalvy Zoltán tőle szerezte meg a céget –, az viszont nem világos, hogy milyen minőségben dolgozik a kaszinóknak. Nem vezető pozíciók elnyeréséhez már nem az ő e-mail címére kell küldeni a pályázatokat. 

Ez a kör ráadásul elér Seszták Miklós volt nemzeti fejlesztési miniszterig is, a Treff Klub Kft. ügyvezetőjén, Kruppa András Zsolton keresztül, az ő feleségének ugyanis közös cége volt az egykori tárcavezető feleségével.

Rákosfalvy Zoltán a másik főszereplője azoknak a videóknak, amelyek tanúsága szerint Borkai Zsolt és ő prostituáltak szolgáltatásait vette igélnyb egy 2018-as horvátországi jachtkiránduláson.