Ismert művészt rúgtak ki a Katonából „erkölcstelen magatartás" miatt, a rejtélyes személynek máshol is voltak zűrös ügyei

2019. november 20., 08:34

Szerző:

Kitiltották a budapesti Katona József Színház egyik munkatársát a teátrumból, mert több esetben is erkölcsi határokat átlépő módon viselkedett – írtuk kedden.

A Blikk úgy tudja, az ismert művész más, színházzal kapcsolatos munkahelyen is dolgozik, ahol szintén akadtak már hasonló problémái. A lap által megkeresett kollégái ugyan a nevüket vállalva nem akartak nyilatkozni, de egybehangzóan azt állították,

egy ideje már szóbeszéd tárgya volt, hogy a munkatárs zaklatja kollégáit. 

A lap hiába kereste a Magyar Teátrum Társaság vezetőjét, Vidnyánszky Attilát, a Katonát fenntartó Fővárosi Önkormányzat részéről sem nyilatkozott senki, ahogy a színház ügyvezető igazgatója, Máté Gábor sem. 

Máté két éve mindenesetre így vallott a zaklatásokról: „A zaklatási ügyek nem kifejezetten színházi ügyek, csak a színházi embereket jobban ismerik, ezért érdekesek a közvélemény számára. Azt is látni kell, hogy akit megneveznek, az abban a pillanatban meghurcolttá válik" – idézte fel a lap.

 

2024. április 18., 16:25

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

2024. április 18., 15:42

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.