Wittinghoff Tamás: Budaörs nagy elégtételt adott az elmúlt nehéz hetekért

2019. október 14., 10:55

Szerző:

Wittinghoff Tamás a Facebookon köszönte meg a budaörsiek bizalmát. Mint ismert, a budaörsi polgármesterről egy ismeretlen titokban rögzített szexvideót hozott nyilvánosságra, mire Wittinghoff feljelentést tett. Az eset nem sokkal Borkai Zsolt győri polgármester orgiabotrányának kirobbanása előtt történt.

„Kedves Barátaim! Most már kimondhatom, Budaörs nagy elégtételt adott az elmúlt nehéz hetekért. Köszönöm, hogy hittetek bennünk, köszönet minden segítségetekért!”

- írta a Facebookon Wittinghoff.

A maga szexbotrányát ő is simán megúszta, az 1991 óta hatalmon lévő városvezető fölényesen (9 734 voks, 71,65% ) nyert a fideszes kihívójával Czuczor Gergellyel (3 851 voks, 28,35%) szemben.

Tegnap 16:25

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Tegnap 15:42

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.