B. László védőjének van egy tanúja, aki állítólag együtt volt fodrásznál VV Fannival a VV Fanni-gyilkosság másnapján

2020. január 8., 09:39

Szerző:

„Teljes egészében kitalált történetet hallottunk a vádlott szájából a tárgyalóteremben. Az általa előadott mese tele van logikai bukfencekkel, egyik szava üti a másikat” - mondta a Blikknek Lichy József, a Novozánszki család jogi képviselője.

Az ügyvéd azt is elmondta, kíváncsi lesz, mit mond majd az a tanú, akit a Novozánszki Fanni megölésével vádolt B. László védője akar megidéztetni, mert állítólag a gyilkosság másnapján, 2017. november 21-én együtt volt fodrásznál Fannival.

B. László védekezésének alapja az, hogy ő csak segített a magatehetetlen állapotba került sértettnek, ezért láthatták a karjában és ezért került a kocsijába. A férfi azt mondta, hogy Novozánszki Fannit a nő barátnőjének javaslatára azért kereste meg, hogy bevonja egy szörfdeszkák készítésével és forgalmazásával foglalkozó induló vállalkozás megalapításába. Úgy vélte, hogy a nő médiaszereplései és médiakapcsolatai okán alkalmas lenne a cég marketingfeladatainak ellátására.

A nyereségvágyból elkövetett emberölés bűntettével vádolt B. László a tárgyalóteremben egyébként azt mondta,  „Fanni valahol éli világát”, vagyis nem halt meg. 

A keddi tárgyaláson többek között Bróker Marcsi neve is előkerült, a B. László magyarázatairól itt írtunk részletesebben:

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.