És akkor Vona Gábor elvitte Hadházy Ákoshoz a macskáját

2019. szeptember 15., 20:35

Szerző:

Egészen megejtő fotót posztolt vasárnap Hadházy Ákos, a civilben állatorvos volt LMP-társelnök, jelenleg független parlamenti képviselő szekszárdi rendelőjébe ugyanis nem más nézett be, mint Vona Gábor, a Jobbik volt elnöke.

A váratlan ellenzéki politikusi találkozó oka – tudta meg a Blikk –, hogy Vona Gábor macskája, Anzsi reggel elkezdett feltűnően viselkedni, elbújt, riadt volt, úgy tűnt, mintha leesett volna valahonnan, és megütötte magát. Mivel a Jobbik volt elnöke éppen Szekszárdon tartózkodott a szüreti fesztivál miatt, felhívta Hadházy Ákost, mert tudta, hogy szombatonként állatorvosi ügyeletet tart. Bár hivatalosan délig rendelt, Hadházy Ákos megengedte, hogy délután bevigyék hozzá a macskát. A négylábú kisragadozó kapott fájdalomcsillapítót. 

 – Már jobban van. Nagyon köszönjük a rugalmasságot a doktor úrnak

– mondta Vona Gábor a Blikknek. A politikus a 2018. április 8-i parlamenti választások után mondott le a Jobbik elnöki tisztségéről a gyenge szereplése – az állítólag néppárti cukiságkampány kudarca – miatt, és visszaadta a képviselői mandátumát is. Távozása után a szélsőjobboldali párt kettészakadt, Több ismert politikusa Toroczkai László vezetésével a Mi Hazánk Mozgalomba igazolt át. Hadházy Ákos szintén a parlamenti választások után mondott le, szintén a pártja gyenge szereplése miatt, 2018 júniusában pedig el is hagyta az LMP-t.