Ezt soha ne próbálja ki! A villamosszerelvények között akart átmászni - belehalt

2020. szeptember 25., 08:10

Szerző:

Másfél kilométeren keresztül vonszolt magával egy villamos egy férfit, aki a jármű alá esett, amikor két szerelvény között megpróbált átmászni - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság pénteken a rendőrség honlapján. A 37 éves férfi életét vesztette.

A rendőrségre csütörtök este érkezett bejelentés, hogy a Hungária körút és az Ajtósi Dürer sor kereszteződésénél, a megállóban egy férfi a villamos alá esett.

A férfi át akart mászni a megállóban álló 1-es villamos szerelvényei között, de elesett, a jármű pedig elindult - írták.

(MTI)

 

 

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.