Véres arccal, de határozottan túllépett a macskája magánrepülőgépezésén Vajna Tímea

2018. október 29., 12:59

Szerző:

Minden kommentelési lehetőséget letiltott a posztja alatt Vajna Tímea, sőt, az eddigi hozzászólásokat is törölte Instagram-oldalán a hétvvégén kitört botrány nyomán. Andy Vajna filmügyi kormánybiztos és kaszinótulajdonos felesége ugyanis közzé tette magánrepülőgéppel viszi „gyermekét”, a Chanel nevű macskáját kezelésre az Egyesült Államokba, mert a szegény ember repülőgépén a macskát valójában el kellene kábítani. Az alkalomhoz illő Gucci pulóver, amelyet Vajna Tímea felvett, 1650 dollárba (átszámítva 470 ezer forintba) kerül, ám a landoláshoz –mint az alább látható – a kormánybiztos-feleség azért csak átöltözött.

Szeptember végén kiderült, beteg Vajna Tímea Chanel nevű macskája, sőt kivették a fél veséjét. Szombaton a közpénzekből nemcsak kaszinói, kormányzati megbízása, hanem a TV2 gigantikus hirdetési bevételei révén is gazdagodó Andy Vajna felesége még hálálkodott férjének, arról írva: szülinapjára kérte a magánrepcsizést, egyébként csakis Andy oldalán szokott efféle luxusban részesülni. A 24.hu egyébként arra is emlékeztetett, hogy nem először repültek a magángépen a Vajna-házaspár macskái, tavaly még külön terítéket is kaptak az ebédasztalnál. Persze akkoriban még nyilván nem küzdöttek vesegondokkal.

✈️ landed.. #losangeles #california #jet #jeans #backtothe90s

6,677 Likes, 113 Comments - Timea Vajna (@timeavajna) on Instagram: "✈️ landed.. #losangeles #california #jet #jeans #backtothe90s"

Kisebb meglepetésre, vasárnapra Vajna Tímea kihúzta a posztja felét, például ezt a részt: „Annyira köszönöm a férjemnek, hogy magángéppel jöhettem, soha nem szoktam, csak akkor, ha vele utazom. Ezt kértem a szülinapomra, hogy el tudjam hozni a cicámat”. Ehelyett azt írta a bejegyzés végére, hogy noha Amerikában új terápiák után nézne a cicusnak, de azért a magyar orvosok a legjobbak.

Mindezt erősítette, hogy Hadházy Ákos független képviselő-állatorvos távdiagnosztizálta Chanelt, így kiderülhetett, a macska bajára nincs jobb gyógymód itthon és az Egyesült Államokban sem. Vélhetően ennek, s a luxusrepülések okozta kommentáradatnak köszönhető, hogy 

Vajna Tímea hétfőre a bejegyzés alatti összes kommentet törölte és letiltotta a hozzászólás lehetőségét is.

Nagyon megijedni azért nem kell, Andy Vajna felesége nem tűnt el a nyilvánosság óvó szeme elől, máris hírt adott arról, hogy macskája helyett ő maga ment kezelésre, méghozzá egy véres „drakulaterápiát” reklámozandó fotózta le arcát, amelyen tagadhatatlanul látszanak a bőrgyógyász keze nyomai.

Ez nem a halloween-i jelmezem