Otthagyja az ATV-t Veiszer Alinda, életében először mondott fel

2020. július 20., 11:38

Szerző:

Saját kérésére otthagyja az ATV-t Veiszer Alinda, ezt a Facebook-oldalán jelentette be hétfő délelőtt a műsorvezető.

„Életemben először felmondtam. Hirtelen döntés, hosszú érési fázis után. (...) Nagyon izgalmas kaland volt, sok tanulsággal” – írja a bejegyzésben Veiszer Alinda, aki áprilisban csatlakozott az ATV Start című reggeli műsorához, mert reggeli műsort még nem készített, szerette volna kipróbálni.

Most az elmúlt hónapok három legfontosabb tanulságát is megosztotta:

1. Nem lehetetlen 5 előtt kelni.

2. 7 percet interjúzni ugyanannyi készülés, mint 40 percet, csak a végén az ember mindig elégedetlen marad.

3. László Pál a világ egyik legjobb politikai-közéleti szerkesztője, akivel remek volt esténként a teraszon átdumálni a műsorokat. És hiába készültem már addigra sokat, mindig volt egy új szempontja. Köszönet a színes cipőkért, a vidám és profi reggeli asszisztenciáért , és hálás vagyok a rendezőnek, aki a rendezői székből volt a partnerem, biztonságban éreztem magam vele.

Veiszer Alinda a Hír TV-s kirúgása óta felbukkant az RTL Klub Nyerő Páros című műsorában, dolgozott a szlovák közmédiának, de még az is szóba került, hogy a Momentum őt indította volna Tarlós István ellen az önkormányzati választásokon, emlékeztet az Index.

A csatorna közlése szerint az ATV Start műsorvezetői továbbra is Bombera Kriszta, Szöllősi Györgyi, Kárász Róbert és Vujity Tvrtko lesznek.