Végre hazatért Vajna Timi macskájával Los Angelesből, de most kénytelen volt magánrepülő helyett menetrend szerinti járaton nyomorogni

:(

2018. december 22., 08:05

Szerző:

Örömhír: a 24.hu vette észre a magyar filmügyi kormánybiztos és kaszinókirály, Andy Vajna feleségének közösségi oldalán, hogy Vajna Tímea hazajött Magyarorszgra a karácsonyi ünnepekre az Egyesült Államokból, ahova még október végén, macskájával együtt, magánrepülővel utazott ki. Közismert, hogy az irigy fanyalgók körében nagy botrányt okozott, hogy Vajnáné egy félmillió forintos Gucci pulóverben jelentette be követőinek, hogy Los Angelesben fogja gyógyíttatni beteg macskáját.

A menő módon - egy ismert parfümmárkáról - Chanelnak keresztelt cica a képek és videók alapján láthatóan jól van, annak ellenére, hogy őt és gazdáját is nagyon megviselte a 16 órás repülőút. Valamilyen titokzatos oknál fogja ugyanis Andy most nem hagyta használni a magánrepülőjét.

Budapestre menet a páros egy német légitársaság szolgáltatásait vették igénybe, amit Vajna és Chanel macska meg is szenvedtek, legalábbis erről szólnak a kormánybiztosné legfrissebb sztorijai, amiből megtudhatjuk, hogy:

  • késett a repülő,
  • 16 órát utaztak,
  • Chanel folyton nyávogott és ki akart jönni a dobozából, de a stewardessek nem engedték,
  • Vajna Tímea előtt állítása szerint egy idegbajos ember ült.