Egy lépést sem kell tennie, ha a 168 Óra legújabb számát kézbe szeretné venni! Banki átutalással, sőt, már bankkártyával azonnal előfizetheti, és máris postázzuk Önnek!

Hónapokig vert egy vashordót, hogy pokollá tegye hazaárulónak tartott szomszédja életét

2019. szeptember 16. 18:00 - szerző: 168 Óra

Lezárult annak az ötvenes éveiben járó jászdózsai férfinak a büntetőügye, aki hónapokon át zaklatta kertszomszédját - írja a 24.hu a Szolnoki Törvényszék közleménye alapján.

A férfi 2017 végén beszerzett egy vashordót, amit tavaly tavasztól naponta többször is ütemesen csapkodott, hogy megkeserítse a szomszéd életét. Miközben a keze ügyébe akadt tárgyakkal "zenélt", ordított is.

Románnak, hazaárulónak, tolvajnak és prostituáltnak nevezte az asszonyt.

A tortúrát nemcsak a nő, de a kutyája is megsínylette, mert a hangzavar mindig ugatásra és támadásra ingerelte az állatot. Az asszony egy idő után megelégelte az őrült szomszédot, és feljelentette.

A Jászberényi Járásbíróság 195 ezer forintos pénzbüntetésre ítélte a férfit zaklatás miatt. Elismerte bűnösségét, de sokallta az összeget, ezért enyhítésért fellebbezett. A Szolnoki Törvényszék azonban nem sokallta a 195 ezert forintot, ezért helybenhagyta az elsőfokú ítéletet.