Van ennél lejjebb? Felborította, kirabolta és megverte a kerekesszékes mozgáskorlátozottat egy 13 éves fiú Érden

2018. november 9., 13:17

Szerző:

Egy 13 éves fiú november 6-án délután az érdi Munkácsy Mihály utcában egy mozgáskorlátozott, kerekesszékkel közlekedő férfit felborított, majd a nyakából a táskáját kitépte, abból a készpénzét kivette. A támadó ezután a kerékpárjával a sértettet ütlegelni kezdte – közölte a rendőrség.

A tetthely
Fotó: police.hu

A cselekményt észlelte egy közelben lakó férfi, ezért a gyanúsított a helyszínről elmenekült. Az esetről történt bejelentést követően a rendőrök azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, a 13 éves helyi fiút, akit pénteken délelőtt délelőtt Érden elfogtak – írja a police.hu

Április 16-án, kedden elindult a központi szúnyoggyérítés, amelyet évek óta a katasztrófavédelem irányít. Tavasszal túlnyomórészt a lárvák elleni biológiai védekezés zajlik. A szúnyogok tenyészőhelyén egy természetes baktérium által termelt fehérjét tartalmazó készítményt juttatnak a vízbe. Ez a fehérje a kijuttatott dózisban kizárólag a csípőszúnyogok lárváit pusztítja el, minden más élőlényre, még az árvaszúnyogokra is ártalmatlan.