Egy lépést sem kell tennie, ha a 168 Óra legújabb számát kézbe szeretné venni! Banki átutalással, sőt, már bankkártyával azonnal előfizetheti, és máris postázzuk Önnek!

A választási bizottság szerint a szekszárdi ellenzéki jelöltet, Bomba Gábort nem lehet összekeverni a Bomba nevű energiaitallal

2019. szeptember 17. 13:46 - szerző: 168 Óra

Feljelentették a szekszárdi ellenzék által támogatott polgármester-jelölt Bomba Gábort, aki a beadvány szerint a Bomba! energiaital ismertségét kihasználva kampányol. A feljelentő egy magánszemély, akit történetesen pont úgy hívnak, mint az egyik helyi fideszes jelöltet – írtuk tegnap a hvg.hu nyomán.

A szekszárdi választási bizottság elutasította a kifogást, indoklása szerint a kifogást tevő nem mutatott be semmilyen bizonyítékot arról, hogy az energiaital gyártója feljelentést tett volna jogosulatlan védjegyhasználat miatt. Továbbá a jelölt nevének képi megjelenítése a plakátokon nem azonos a márkajelzés írásmódjával, semmilyen speciális betűtípust nem használt Bomba Gábor, annyi a hasonlóság, hogy nyomtatott nagybetűkkel írta a nevét.

Ez nem alkalmas a választók megtévesztésére – írja a Magyar Narancs.