5000 forintért most feliratkozhat vakcináért

A Nemzeti Oltóközpont már készül a várható tumultusra. 

2020. november 16., 22:02

Szerző:

Indul a covid-vakcina előfoglalási program, írja a 444, az oldal a Nemzetközi Oltóközpont oldalán vette észre a lehetőséget. Mivel piacra kerülés utáni első időkkben rendkívül nehéz lesz várhatóan oltóanyagot szerezni, ezért 5000 forintért bárki foglalhat vakcinát - és még azo ltás árát is ki kell fizetnie.  

Ha többféle vakcinához is hozzájut az oltóközpont, választani is lehet majd közülük, illetve ha egyik sem nyeri el az oltakozni vágyó tetszését, visszakapja a pénzét. És akkor is, ha időközben ingyenesen beoltották.  

2020 legvégén, 2021 legelején kerülhetnek forgalomba az első vakcinák. 

 

 

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.