Vágó Istvánnak elege lett, egy időre bojkottálja az ATV műsorait, mert szerinte csak az ellenzéket szidják

2020. június 15., 12:31

Szerző:

„Na most lett elegem Egy ideje posztolgatok arról, hogy helyes-e, ha az "álmentős" történet eltakarja a valóban megtörtént tragikus eseteket, melyek a kórházi ágyak erőszakolt és hirtelen "felszabadítása" kapcsán álltak elő. Tudható, hogy voltak ilyenek" – közölte a Facebookon Vágó István, aki az ATV vasárnap esti műsora miatt háborodott fel.

 

 

Mint írta: „Ma este a Heti Napló Sváby Andrással legütősebb anyaga végig az MSZP videóján szörnyülködött, ide keverve a 2013-as bajai álvideót (mely valóban álvideó volt, amennyiben ott előre megírt szerepet játszott az összes résztvevő, míg Korózs Lajos azt mutatta be, amit a magát mentősnek mondó elmesélt, ilyen értelemben tehát nem volt álvideó), de szerepelt benne Demeter Márta szerencsétlen esete a ciprusi honvédségi géppel, valamint Szabo Tímea parlamenti felszólalása is, melyben - többek között! – ugyancsak hivatkozott Németh Athina adataira, melyeket azt megelőzően hazai és külföldi orgánumok egyaránt átvettek.

Svábyék egész anyaga arra futott ki, hogy ez az ellenzék alkalmatlan az ország vezetésére.

Meg kell vallanom, ügyes anyag volt, a propagandamédia meg is nyalná mind a tíz ujját, ha ők csinálták volna" – írta Vágó, aki közölte, egy ideig nem szerepel az ATV műsoraiban.

(A 24.hu nyomán)

Tegnap 19:41

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegnap 17:55

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Tegnap 15:25

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.