Vádat emeltek a Viszkis ellen, de már nem remeg a keze

2018. november 21., 10:01

Szerző:

– Hibáztam, ezen kár is vitázni. Állok elébe a tárgyalásnak. Már van rutinom abban, hogy mi történik ilyenkor, nem fog remegni a kezem, nem izgulok. Nem tudom, mi lesz, de a hatóságot minősíti, hogy nem veszik figyelembe, hogy a feleségem, Réka veszélyeztetett terhes. Mi lesz, ha megindul a szülés, én pedig nem ülhetek volán mögé, hogy azonnal elinduljunk? Nem tudok taxit hívni sem, nincs szomszéd, a kórház pedig 60 kilométerre van – mondta Ambrus Attila az ügyével kapcsolatban a Blikknek.

A Viszkis ittas vezetés miatt áll a bíróság elé, amiért pénzbüntetésre és pár hónapnyi vezetéstől való eltiltásra számíthat.

Ambrus még júniusban ittasan ült a volán mögé, majd amikor a rendőrök megállították és szondáztatták, jelzett a készülék. A rendőrök még a helyszínen elvették a jogosítványát.

2024. április 23., 18:28

Balogh Péter, a Védelmi Innovációs Kutatóintézet Reziliencia Központjának vezetője volt a Jazzy rádió vendége, aki arról beszélt, hogyan kellene megvédenünk a személyes adatainkat az internetes bankolás vagy a telefonhasználat során. A kibertér is háborús hadszíntérré vált, és a kibertérben végrehajtott támadások a civil lakosság életére is nagy hatással vannak.