Vádat emeltek a férfi ellen, aki éveken át szexuálisan bántalmazta saját kislányát

2019. április 8. 14:52 - szerző: 168 Óra

A most 42 éves, jelenleg is letartóztatásban lévő férfi a saját lányát 11 éves korától kezdve csaknem három éven keresztül rendszeresen bántalmazta szexuálisan – írja az ügyészség.

A kiskorú sértettet általában akkor zaklatta, amikor a több műszakban dolgozó, sokszor túlórázó házastársa és a nevelt fia sem tartózkodott otthon.

A vádlottól féltek a családtagjai, emiatt és a fenyegetések miatt a kislány nem mert a történtekről beszámolni a környezetének.

A vádlott a sértettet és testvérét is gyakran indok nélkül, fegyelmezési céllal is bántalmazta, szigorúan ellenőrizte őket.

A férfi korábban vagyon elleni bűncselekmények miatt is állt bíróság előtt. 

A Tolna Megyei Főügyészség tizenkettedik életévét be nem töltött hozzátartozója sérelmére, folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak bűntette és más bűncselekmények miatt emelt vádat ellene. Vele szemben halmazati büntetésül fegyházban végrehajtandó szabadságvesztést, közügyektől való eltiltást, valamint a lánya vonatkozásában a szülői felügyeleti jogának megszüntetését indítványozta a Szekszárdi Törvényszéknél. Emellett indítványozta letartóztatásának fenntartását.