Szijjártó Péter űrügyi biztosa szerint a klímavédelem balliberális élharcosai csak a politikai sikert hajszolják

2019. augusztus 14., 08:42

Szerző:

A klímavédelem jelenlegi politikus élharcosai, a balliberális környezetvédők nem a globális felmelegedés ellen küzdenek, hanem a réges-régen lejárt szavatosságú és eladhatatlan szellemi termékeiket akarják újfent politikai sikerre vinni.

Miközben állandóan beszélnek már-már hiszterizált és hisztérikus hangnemben erről a problémáról: valódi megoldást nem nyújtanak – jelentette ki a Hír TV műsorában Ferencz Orsolya, a Külgazdasági és Külügyminisztérium űrügyi miniszteri biztos.

Ferencz Orsolya
Fotó: Echo TV/YouTube

A politikus ezzel együtt elismeri, hogy a klímaváltozás létező jelenség, mi több, még azt is, hogy most egy abnormálisan gyors, és az emberi tevékenységgel összefüggő klímaváltozás zajlik.

(A 444 nyomán)

10:00

Mától kaphatják meg a jelöltek és jelölőszervezetek a választási irodáktól az ajánlóíveket a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek, a nemzetiségi önkormányzati képviselők, valamint az Európai Parlament (EP) tagjainak választásán induláshoz.

Tegnap 19:41

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.