Uniós zászlót tettek Orbán Viktor házára - Videóval

Vajon leveszi?

2018. szeptember 23., 12:35

Szerző:

Az Európai Unió zászlóját rakta fel Orbán Viktor miniszterelnök felcsúti házára a DK politikusa - értesült a Magyar Narancs. Földi Judit korábban többször is extrém módját választotta a kormányfő elleni tiltakozásnak, például kifeküdt a felcsúti kisvasút elé, vagy éppen Orbán budai házának bejáratát dekorálta ki.

Földi Judit ezúttal Orbán Viktor felcsúti házának kerítését díszítette ki: uniós zászlót és egy "Csak Európában maradhatsz magyar" táblát helyezett el. A Cinege utcai Orbán-rezidencia transzparensekkel való díszítése után a székesfehérvári önkormányzati képviselő a Sergentini-jelentés, és az azt követő kormányzati válasz, az arról szóló már meghirdetett kampány miatt akciózott újra.

Földi Judit elmondta, azért döntött úgy, hogy ily módon hívja fel az emberek figyelmét arra, mi történik Magyarországon és az Európai Unióban, mert "igazán nem tűrheti, hogy átverjék a magyar embereket". Mert Földi szerint ezzel az újabb propagandakampánnyal is az a kormány célja, hogy "elvonja a lopásról és a sok aljasságról a figyelmet".