Mihályi Győző a zaklatási vádról: Becsületsértés, rágalmazás, liberális támadás

2019. december 9., 13:57

Szerző:

A Mihályi Győző állítólagos zaklatási ügyét vizsgáló etikai bizottságnak ma volt az első ülése, amely után az érintett exkluzív interjút adott az ATV Híradónak.

Az Újszínház megvádolt színésze elmondta: a levelet nem a sértett írta, hanem olyasvalaki, akinek szerinte semmi köze a dologhoz. „Elítélem magam is a zaklatást” – folytatta, majd hozzátette, hogy nagyra tartja a női nemet, és azt, hogy a levélben foglaltak 

„egyetlen egy mondatát nem ismeri el, tiltakozik, rágalmazásnak és becsületsértésnek tartja.

Emellett jogi lépéseken gondolkodik.

Mihályi ártatlannak vallja magát és szerinte semmilyen ügy nem volt az Újszínházban 2016-ban.

Hozzátette azt is, hogy egy

nagyon erős politikai, liberális támadást érez.

Változott a főváros irányításának összetétele és szerinte politikai harc folyik, hogy Dörner György ne töltse ki mandátumát, és ennek olyan szempontból lett szerinte áldozata, hogy a bejelentő egy ügyelő volt a színházban. Ez az ügyelő középiskolai végzettséggel pályázta meg Dörner helyét korábban, de azonnal kizárták, mert nem felelt meg a feltételeknek, és csupán egy sértett emberről van szó a művész szerint.

Csak a nevemet akarták besározni – összegzett  Mihályi Győző. 

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.