Újrakezdődött a Váradi András halála miatt indult per

2017. január 10. 16:19

Váradi Andrást, az Együtt–PM alcsútdobozi polgármesterjelöltjét még 2014-ben, az önkormányzati választások előtt egy nappal gázolták halálra. A rendőrség „bűncselekmény hiányában” megszüntette az eljárást. Ebbe a családtagok nem törődtek bele és pótmagánvádas indítványt nyújtottak be, hogy kiderüljön, terhel-e bárkit felelősség a történtek miatt.

Az Együtt–PM alcsútdobozi polgármesterjelöltjét még 2014-ben, az önkormányzati választások előtt egy nappal gázolták halálra, a rendőrség pedig bűncselekmény hiányában megszüntette az eljárást.

A hozzátartozók jogi képviselője, Magyar György a Klubrádiónak azt mondta: a szakértői jelentések között több ellentmondás is van, ezeket szeretnék tisztázni, hogy megnyugtatóan le lehessen zárni az ügyet.

A mai tárgyalást a tanúmeghallgatás után elnapolták, április 11-én kerül sor a szakértők meghallgatására és a további bizonyítási eljárás lefolytatására.

„Arra számítunk, hogy ki fog derülni, volt-e a gépkocsivezetőnek közrehatása Váradi András halálos balesetében. Megnyugtató módon kell ezt az ügyet lezárni, ne maradjanak kételyek, ne maradjanak kérdések azzal kapcsolatban, hogy van-e összefüggés azzal, pont másnap voltak a választások” – tette hozzá az ügyvéd.


Kökényesi Gábor videója