Újra terhes a nő, aki felbujtotta apját, hogy fojtsa meg gyerekét

2018. június 18. 11:00 - szerző: 168 Óra

Elkezdődött annak a tatai nőnek a pere, akit azzal gyanúsítanak, hogy felbújtotta apját, fojtsa meg gyermekét.

A tárgyalás első napján a nő és apja is késtek, és amikor megjelentek világosan látszott, hogy a nő újra terhes – írja a Blikk.

Mónikának két gyermeke van, egyikük 2012-ben, másikuk 2014-ben született. A vádat tagadja, azt állítja, hogy elment pisilni a Cseke tó mellett, és arra tért vissza, hogy a kislánya nagyon sír. Kérdezte az apját, hogy mit csinált vele, ám ő nem mondott semmit, csak pénzt kért, hogy hazamehessen. Ezután a nő felhívta egy kolléganőjét, majd a mentőket.

A vád szerint azonban nem így történt, Mónika áll a gyilkossági kísérlet mögött. Az ismertetés szerint a nő nagyobbik lányát az édesanyjánál hagyta, míg a kisebbikkel útnak indult. Üzenetet küldött az apjának, akit egy rehabilitációs központban kezeltek akkor. Találkozóra hívta őt, majd alkohollal itatta az idős férfit, aki ittasan, szinte gondolkodás nélkül engedelmeskedett lányának, és fojtogatni kezdte unokáját. A nagyszülő csak akkor hagyta abba, amikor a kislány arca kékülni kezdett. Ekkor az anya maga hívott segítséget.