Újra az MTVA-nál akcióztak az ellenzéki parlamenti képviselők, de megint az útjukat állták - Videó

2019. április 15., 13:54

Szerző:

Újra akcióztak az MTVA Kunigunda úti székházában az ellenzéki politikusok. Szél Bernadett és Hadházy Ákos független országgyűlési képviselőket ezúttal Tordai Bence Párbeszéd-képviselő, Varju László DK-s képviselő és Berg Dániel, a Momentum politikusa kísérte el. A képviselő egy petíciót akart felolvasni és találkozni a vezérigazgatóval, a hírhamisító Papp Dániellel.

Szél Bernadett élőben közvetítette az eseményeket Facebookon, amiből látszik, hogy nem engedték be őket, így a petíciót felragasztották az ajtóra, amely ugyanazokat a pontokat tartalmazza, amelyeket a téli, rabszolgatörvény-ellenes tüntetések során akartak beolvastatni a képviselők a köztelevízióban.

Hadházy Ákos, miután sikertelenül zárult az akció, elmondta, hogy lement hozzájuk a kommunikációs igazgató, de azt mondta, nem válaszol semmire.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.