Egy lépést sem kell tennie, ha a 168 Óra legújabb számát kézbe szeretné venni! Banki átutalással, sőt, már bankkártyával azonnal előfizetheti, és máris postázzuk Önnek!

Ujhelyi: Strache bukása után felkészül a putyinista Salvini, Le Pen és Orbán

2019. május 19. 10:40 - szerző: Unyatyinszki György

„Hiába mosakszik és próbál szánalmasan terelni a fideszes médiagépezet, Heinz-Christian Strache bukása csak az első dominó, amely eldőlt a sorban; felkészül Salvini, LePen, Orbán és a többi moszkvai pórázon lévő szélsőjobboldali bábfigura”

– fogalmazott Facebook-oldalán Ujhelyi István szocialista európai parlamenti képviselő. Szerinte az FPÖ alkancellárjának esete egyértelműen bizonyította, hogy létezik egy orosz háttérhatalmi törekvés, ami behállóza az EU-kritikus erőket, közte Orbán Viktor kormányát is. Ujhelyi hozzátette, hogy „erről eddig is volt sejtésünk, de ilyen kézzel fogható és tagadhatatlan bizonyítéka eddig nem volt”.

Ahogy arról beszámoltunk, az osztrák alkancellár magukat Putyinhoz közeli oroszokkal egyezkedett arról, hogy vegyék meg a legolvasottabb osztrák lapot és állításk szolgálatába, cserébe közbeszerzések elnyerését ígérte. Strache azt is mondta, olyan médiaviszonyokat szeretne, mint amilyen Orbáné Magyarországon.