Újabb jogerős bírói ítélet mondta ki: hazudott a propagandaportál, G. Fodor Gáboréknak fizetniük kell

2018. november 4., 08:58

Szerző:

A Főváros Ítélőtábla jogerős ítéletben mondta ki, hogy a 888.hu hazudott, amikor olyanokat állított, hogy a Czeglédy Csabához köthető iskolaszövetkezetek fő feladata DK-s pártmunka volt, hogy ezek a cégek tüntesékre mozgósítottak és hogy ezek a DK vállalkozásainak tekinthetők – közölte a Demokratikus Koalíció.

A 888.hu-nak helyreigazítást kell közzétennie és 95 ezer forint perköltséget kell kifizetnie a DK-t képviselő Dr. Czeglédy és Társai Ügyvédi Irodának.

Az ellenzéki párt úgy zárta sorait: „ha tehát a kormánymédia a jövőben esetleg arról írna cikket, hogy honnan van bevétele Czeglédy Csabának, nyugodtan leírhatja, hogy 'a 888 pénzeli Czeglédyt'. Ez biztosan nem lesz perelhető.”

 

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.