Új üzemeltetőt kap a Duna Aréna

2019. január 1., 04:00

Szerző:

hvg.hu írja, hogy 2018 utolsó napján december Balogh Sándor Bp2017 Világbajnokság Szervező és Lebonyolító Nonprofit Kft. gazdasági igazgatója videóüzenetben hozta nyilvánosságra, hogy a cég befejezi a Duna Aréna és a Dagály Strand üzemeltetését. Mint elmondta, büszkék arra, hogy minden nehézség ellenére hiba nélkül sikerült megoldaniuk az üzemeltetés hatalmas és összetett feladatát, jól szolgálva az egyetemes és a magyar sport, ugyanúgy a szabadidős sport ügyét”, azt viszont, hogy ki lesz az új üzemeltető, nem árulta el.

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

A Fővárosi Ítélőtábla december eleji jogerős ítélete szerint a Bp2017-nek ki kell adnia azokat a közérdekű adatokat, hogy hogy az olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszónő, Hosszú Katinka mennyiért használta a Duna Arénát, vagyis a Hosszú Katinka és volt edzője-férje, Shane Tusup tulajdonában álló Iron Corporation Kft.-vel kötött szerződéseket mekkora összegre és milyen célra kötötték, továbbá szponzorációra, reklám- és marketing tevékenységre kivel, milyen összegre szerződtek.

10:00

Mától kaphatják meg a jelöltek és jelölőszervezetek a választási irodáktól az ajánlóíveket a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek, a nemzetiségi önkormányzati képviselők, valamint az Európai Parlament (EP) tagjainak választásán induláshoz.

Tegnap 19:41

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.