Új emlékművet kapott Szombathelyen a halálra gázolt kisfiú, miután a régit összetörte valaki

2019. június 25., 12:31

Szerző:

Volt egyszer egy titokzatos kis fehér bicikli Szombathely határában, a Dolgozók útján: a KRESZ-tábla oszlopához láncolt gyerekbringával egy 2010-ben, kilnc éves korában halálra gázolt kisfiúnak állítottak megindító emléket.

A közelmúltban aztán valaki összetörte a biciklit, és sokan azt gondolták, hogy ezt is vandálok tették tönkre. A Nyugat.hu azonban nemrég kiderítette, hogy egy útról lesodródó autó tarolta le a kis magánemlékművet és a mellett álló táblát is.

Az eredeti bicikli

Tegnap azonban egy új gyerekbicikli bukkant fel a régi helyén –  írja és mutatja a lap. Az új kerékpár még kisebb, de ugyanúgy fehérre van festve és az ülés alatt ott vannak a jellegzetes vörös-fehér virágok. Érdekes, hogy a régi, összetört kerékpár is a helyszínen van még. Rögzítés nélkül, szomorúan hever a fűben.

 

 

 

A Závecz közvélemény-kutatása szerint Magyar Péter pártjának EP-listája a kutatás első felében jelentősen megelőzött minden ellenzéki pártot a DK–MSZP–Párbeszéd kivételével, így a harmadik helyen szerepel a rangsorban. A teljes lakosság 11%-a, a biztos szavazók 14%-a voksolna rá.