Úgy volt, hogy Orbán Viktor 15 órakor bejelent valamit, de aztán lefagyott az oldala

2020. március 18., 15:41

Szerző:

Mint arról a 168 Óra is beszámolt, 15 órakor élő Facebook-videóban tartott volna bejelentést a miniszterelnök. Orbán Viktor oldalának azonban olyan nagy volt a leterheltsége, hogy nem lehetett megnyitni az oldalt sem akkor, sem negyed órával később.

Így egyelőre nem is tudunk beszámolni arról, mit is mondott a kormányfő. A technikai gond az állami médián is kifogott. Először ugyan megjelent Orbán Viktor, de nem volt hang és a kép is darabossá vált. Végül elkapcsoltak és tovább folytatódott a Híradó. Azért mindenkit megnyugtattak, később teljes egészében bemutatják a felvételt.

Kérdés, hogy miért nem MTI-közleményben vagy a közmédia élő adásában számoltak be a miniszterelnök rendkívüli, minden bizonnyal életbevágó, közérdekű bejelentéséről, hogy helyette Orbán Viktor személyes Facebook-oldalán tegyék ezt.

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.