Egy lépést sem kell tennie, ha a 168 Óra legújabb számát kézbe szeretné venni! Banki átutalással, sőt, már bankkártyával azonnal előfizetheti, és máris postázzuk Önnek!

Úgy tűnik, hogy az IKEÁ-nál is kicsapta a biztosítékot Kövér László homofób ámokfutása

2019. május 16. 14:37 - szerző: 168 Óra

„Mi az IKEA-nál hiszünk a sokszínűségben, az esélyegyenlőségben és a tisztességes bánásmódban, függetlenül a származástól vagy az egyéni különbségektől. Senki nem egyenlő mindaddig, amíg mindenki nem egyenlő!" – írta legfrissebb bejegyzésében a közismert svéd bútorcég, az IKEA, egy bő tucat színes ceruzával illusztrálva hitvallását:

A két órája posztolt üzenet azt sugallja, ahogy a világcég Kövér László tegnapi zuglói beszédére reagált. A házelnök lényegében összemosta a homoszexualitást a pedofíliával, homofób kirohanása egy pontján pedig így fogalmazott: 

Egy normális homoszexuális tudja, hogy a világ rendje micsoda, hogy ő így született, ilyenné lett. Próbál ehhez a világhoz alkalmazkodni úgy, hogy nem tartja magát feltétlenül egyenrangúnak.

Kövér beszéde ellen ma a Magyar LMBT Szövetség is tiltakozott.

Mint ismert, Svédországgal egyébként is elég rossz a magyar kormány viszonya. Legutóbb a svéd miniszterelnök Magyarországot érintő bírálatára például bekérették a Külgazdasági és Külügyminisztériumba a budapesti svéd nagykövetet