Videón, ahogy egy férfi trágárul szitkozódva aláz egy hajléktalant a 47-es villamoson, lelöki, és még meg is rúgja

2019. december 5., 14:25

Szerző:

„Egy utas felszólított egy másik utast (hajléktalan férfit) a Kálvin tér és a Móricz Zsigmond körtér között, hogy szálljon le a járműről annak szaga miatt (több utas is eltakarta az arcát a villamoson terjengő valóban elviselhetetlen bűz miatt). A hajléktalan férfi nem akart leszállni a villamosról, ekkor az őt felszólító férfi egyre agresszívabban lépett fel, végül komoly fenyegetések után lelökte a hajléktalan férfit a járműről, megrúgta és ő maga is leszállt utána. A Móricz Zsigmond körtéren nem tudom, mi történt ezek után” – osztotta meg élményét a 444 olvasója, amelyben a 47-es villamoson volt része ma reggel. 

Az esetről videó is készült:

A villamosvezető a vezetőfülkéből sajnos nem észlelte, hogy az utastérben mi történik, bejelentést az üggyel kapcsolatban sem a BKK, sem a vonalat üzemeltető BKV Zrt. nem kapott. A cég ezzel együtt elítéli az agresszív viselkedés minden formáját, így a videóban látható magatartást is – közölte a portál érdeklődésére a BKV Zrt.

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.