Bodrogi Gyula: Törőcsik Mari sajnos egyre rosszabbul van, nagyon vigyáznak, hogy ne jusson a közelébe a vírus

2020. április 3., 13:44

Szerző:

A legendásan vendégszerető Törőcsik Mari a koronavírus-járvány kitörése óta eltűnt a nyilvánosság elől, visszavonultan él velemi otthonában. A Bors is hiába próbálta elérni, csak unokájától, a szintén színész Járai Mátétól kapott felvilágosítást a lap.

„Én sem szoktam hívni mivel már nagyon nehezen érteni, amit beszél, és nem akarom kifárasztani. Inkább a a nagynénémnél szoktam érdeklődni a hogyléte felől. Csak ő és az állandóan vele lévő ápolónői, segítői vannak körülötte a járvány alatt – me­sélte Járai Máté.

A színésznő és egykori férje, Bodrogi Gyula soha nem szakította meg a kapcsolatot. 

„Minden második nap felhívom Marikát, sajnos egyre rosszabbul van, de szerencsére vigyáznak rá, mindent megtesznek, hogy a közelébe se kerüljön a vírus. Aggódunk miatta, de Marika egy igazi harcos" – mondta Bodrogi. 

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.