Tömegverekedés volt egy esztergomi szórakozóhelyen

Az Esztergomi Járási Ügyészség csoportosan elkövetett garázdaság bűntette miatt emelt vádat azzal az öt férfival szemben, akik egy esztergomi szórakozóhely előtt összeverekedtek.

2020. december 21., 15:41

Szerző:

A vádirat szerint az öt férfi 2019. október 6. napján, éjszaka egy esztergomi szórakozóhelyen bulizott. Az öt vádlottból három férfi már a tánctéren szóváltásba keveredett egymással, majd dulakodni kezdtek és kölcsönösen megütötték egymást. A férfiakat a szórakozóhely biztonsági személyzete kivezette az utcára a helyiségből. Két vádlott ebbe nem nyugodott bele, vitatkozni kezdett az egyik biztonsági őrrel, a vitába bekapcsolódott a többi vádlott is, majd az utcán ismét összeverekedtek, állva, majd a földön fekve rúgták, ütötték egymást. A vádlottakat a többi vendég választotta szét.

Az ügyészség csoportosan elkövetett garázdaság bűntette miatt emelt vádat a férfiakkal szemben és a vádiratban indítványt tett arra, hogy az Esztergomi Járásbíróság az öt férfi közül négy férfival szemben pénzbüntetést, a korábban már garázdaság miatt is büntetett egy társukkal szemben pedig elzárás büntetést szabjon ki.

 

 

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.