Tízéves fiával együtt tűnt el Pónuzsné Papp Beáta Angelika, körözi a rendőrség

2019. február 15., 10:11

Szerző:

A XX-XXIII. kerületi rendőrkapitányság kiskorú elhelyezése megváltoztatásának vétség gyanúja miatt folytat eljárást az ismeretlen helyen tartózkodó 39 éves Pónuzsné Papp Beáta Angelika ellen – írja a police.hu.

A nő és 10 éves fia, Tiszai Patrik Szabolcs 2019. január 19-ét megelőzően budapesti tartózkodási helyükről ismeretlen helyre távoztak, azóta életjelet nem adtak magukról, a felkutatásukra tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Róluk van szó:

Fotó: police.hu

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható Pónuzsné Papp Beáta Angelikát és Tiszai Patrik Szabolcsot felismeri, tartózkodási helyükről vagy eltűnésük körülményeiről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

2024. április 23., 07:17

A Závecz közvélemény-kutatása szerint Magyar Péter pártjának EP-listája a kutatás első felében jelentősen megelőzött minden ellenzéki pártot a DK–MSZP–Párbeszéd kivételével, így a harmadik helyen szerepel a rangsorban. A teljes lakosság 11%-a, a biztos szavazók 14%-a voksolna rá.