Hatalmas erőkkel lepte el a TEK és a rendőrség a Bécsi utat, egy embert elvittek hordágyon

2019. november 22., 16:21

Szerző:

Vagy két tucat rendőrautó, rengeteg TEK-es és a mentőszolgálat is kivonult a Bécsi úthoz, hatalmas  felfordulás volt ma a Katinyi mártírok emlékművénél. A Bécsi utat egy sávon lezárták, a villamos sem állt meg az ottani megállóban – jelentette a Magyar Hang.

A lap helyszíni információi szerint egyetlen ember miatt vonultak ki ennyien, akiről annyit tudni, hogy öngyilkossággal fenyegetőzött, egy kést akart maga ellen fordítani. 

Délután egy óra után nem sokkal egy embert hordágyon hoztak ki az épületből, amely előtt addig egy felfegyverkezett TEK-es állt. A férfinak nem esett bántódása és másnak sem lett baja – tudta meg a lap.

16:25

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

15:42

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.