Tortával küldte nyugdíjba Tarlós Istvánt a Párbeszéd

2019. augusztus 28., 16:04

Szerző:

Oroszkrém tortát vitt a Párbeszéd Tarlós Istvánnak a Fővárosi Közgyűlés választás előtti utolsó ülésére, ezzel küldenék nyugdíjba a főpolgármestert. 

A párbeszéd szóvivője, Barabás Richárd úgy fogalmazott, hogy Tarlós István tiszteletlenül és mogorván beszél ellenfeleiről, illetve ellenfelei választóiról is. Úgy véli, látszik, hogy belefáradt már a főpolgármesterségbe, amelyben nem sikerült megvalósítani azokat a fejlesztéseket, amelyekre Budapestnek szüksége van. Szerinte Tarlós István kifejezetten az ellenkezőjét csinálta, lebetonoztatta a teljes fővárost, és engedte, hogy a kormány kicsavarja a kórházakat és iskolákat a kerületek kezéből. Hozzátette, hogy a főpolgármester kiszolgálta mindenben a kormányzatot, a kormányzat jó barátja volt, de nem a budapestiek jó barátja.

Az oroszkrém tortáról elmondta, azt szimbolizálja, ahogyan a 3-as metró felújításában az orosz érdekek és kormányzati érdekek lettek kiszolgálva.

Az őrség nem engedte Barabás Richárdékat Tarlós István közelébe, ezért azt a főpolgármester sajtófőnökének asztalára tették le.

 

Tegnap 19:41

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegnap 17:55

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Tegnap 15:25

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.