Változás! Már szerdától hozzájuthat az újságárusoknál a legfrissebb 168 Órához!

Tortával küldte nyugdíjba Tarlós Istvánt a Párbeszéd

2019. augusztus 28. 16:04 - szerző: 168 Óra

Oroszkrém tortát vitt a Párbeszéd Tarlós Istvánnak a Fővárosi Közgyűlés választás előtti utolsó ülésére, ezzel küldenék nyugdíjba a főpolgármestert. 

A párbeszéd szóvivője, Barabás Richárd úgy fogalmazott, hogy Tarlós István tiszteletlenül és mogorván beszél ellenfeleiről, illetve ellenfelei választóiról is. Úgy véli, látszik, hogy belefáradt már a főpolgármesterségbe, amelyben nem sikerült megvalósítani azokat a fejlesztéseket, amelyekre Budapestnek szüksége van. Szerinte Tarlós István kifejezetten az ellenkezőjét csinálta, lebetonoztatta a teljes fővárost, és engedte, hogy a kormány kicsavarja a kórházakat és iskolákat a kerületek kezéből. Hozzátette, hogy a főpolgármester kiszolgálta mindenben a kormányzatot, a kormányzat jó barátja volt, de nem a budapestiek jó barátja.

Az oroszkrém tortáról elmondta, azt szimbolizálja, ahogyan a 3-as metró felújításában az orosz érdekek és kormányzati érdekek lettek kiszolgálva.

Az őrség nem engedte Barabás Richárdékat Tarlós István közelébe, ezért azt a főpolgármester sajtófőnökének asztalára tették le.