Egy lépést sem kell tennie, ha a 168 Óra legújabb számát kézbe szeretné venni! Banki átutalással, sőt, már bankkártyával azonnal előfizetheti, és máris postázzuk Önnek!

Tarlós elképesztő performanszt adott elő, amikor megkérdezték, hogy miért nem áll ki vitára Karácsonnyal - Videó

2019. szeptember 13. 17:36 - szerző: 168 Óra

Pénteken egy nyilvános eseményen kívánt fát ültetni Budapesten Tarlós István főpolgármester, ahol megjelent a Párbeszéd országgyűlési képviselője, Tordai Bence is. A képviselő néhány méterre egy rögtönzött sajtótájékoztatót tartott arról, hogy Tarlós István nem kíván kiállni nyilvános vitára Karácsony Gergellyel, illetve arra használja fel a Fidesz az elítélt bűnöző Berki Krisztiánt, hogy trollként nevetségessé tegye a választást és a vitát.

Előzmény

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, Tarlós István főpolgármester nem vállalt nyilvános vitát Karácsony Gergellyel, az ellenzék főpolgármester-jelöltjével, nem sokkal ezt követően pedig ellenzéki aktivisták futottak oda az utcán Tarlóshoz, aki már akkor is kemény szavakkal hárította a kérdéseket.

Tarlós végül egy megafonnal felszerelkezve odalépett Tordaihoz, azt vágva a képviselő fejéhez, hogy szellemi fogyatékos és őrült. Tordai folyamatosan arról kérdezte a főpolgármestert, hogy milyen feltételekkel áll ki vitázni, illetve hogy szerinte Orbán Viktor és Habony Árpád tiltotta le a nem önálló főpolgármestert a vitáról. Az Index felvétele: