Tarlós elképesztő performanszt adott elő, amikor megkérdezték, hogy miért nem áll ki vitára Karácsonnyal - Videó

2019. szeptember 13. 17:36 - szerző: 168 Óra

Pénteken egy nyilvános eseményen kívánt fát ültetni Budapesten Tarlós István főpolgármester, ahol megjelent a Párbeszéd országgyűlési képviselője, Tordai Bence is. A képviselő néhány méterre egy rögtönzött sajtótájékoztatót tartott arról, hogy Tarlós István nem kíván kiállni nyilvános vitára Karácsony Gergellyel, illetve arra használja fel a Fidesz az elítélt bűnöző Berki Krisztiánt, hogy trollként nevetségessé tegye a választást és a vitát.

Előzmény

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, Tarlós István főpolgármester nem vállalt nyilvános vitát Karácsony Gergellyel, az ellenzék főpolgármester-jelöltjével, nem sokkal ezt követően pedig ellenzéki aktivisták futottak oda az utcán Tarlóshoz, aki már akkor is kemény szavakkal hárította a kérdéseket.

Tarlós végül egy megafonnal felszerelkezve odalépett Tordaihoz, azt vágva a képviselő fejéhez, hogy szellemi fogyatékos és őrült. Tordai folyamatosan arról kérdezte a főpolgármestert, hogy milyen feltételekkel áll ki vitázni, illetve hogy szerinte Orbán Viktor és Habony Árpád tiltotta le a nem önálló főpolgármestert a vitáról. Az Index felvétele: