76 tonna táppal nem tudott elszámolni a bábolnai sofőr

A komáromi nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki egy 44 éves férfit, aki a kiszállított takarmánnyal sajátjaként rendelkezett.

2020. szeptember 29., 09:13

Szerző:

Egy bábolnai cég takarmánykiszállítással foglakozó sofőrje 2018. decemberében több mint 76 tonna különféle tápot nem szállított le a megrendelőknek, számol be a police.hu. 

Azzal sajátjaként rendelkezett és másoknak értékesítette, így több millió forint kárt okozott a cégnek. A sértett 2020. júniusban tett feljelentést a Komáromi Rendőrkapitányságon. A nyomozók a bevezetett nyomozati cselekmények során azonosították és 2020. szeptember 28-án a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét. A 44 éves M. László gyanúsítotti kihallgatása során a bűncselekmény elkövetését beismerte, ellene nagyobb értékre üzletszerűen elkövetett sikkasztás bűntett elkövetése miatt indult büntetőeljárás. 

 

 

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.