Tállai András nem tudja elviselni az igazságot, törölte a helyreigazító kommenteket a Facebook-posztja alól

2018. szeptember 22., 20:37

Szerző:

Pénteken mi is megírtuk, hogy Tállai András volt NAV-elnök, a Pénzügyminisztérium parlamenti államtitkára Tiszadorogmán átadott egy utat, az ünnepségről pedig megemlékezett a Facebookon is. Bár elfelejtette megemlíteni, hogy az utat EU-s forrásból építették, a kommentelők a segítségére siettek, és jelezték a bejegyzés alatt. Ezek a hozzászólások azonban – hívja fel a figyelmet az RTL Klub Híradója – azóta eltűntek a politikus bejegyzése alól. Most, este fél kilenc előtt tíz perccel valószínűleg csak az RTL Klub Híradója miatt lehet újra látni helyreigazító kommenteket látni a bejegyzés alatt. ezek így néznek ki, egyikük a fejéhez is vágja Orbán Viktor miniszterelnök hírhedt kijelentését, miszerint az ő kormánya soha nem vetemedne arra, hogy elhallgattassa azokat, akik nem értenek egyet vele.

 

Tállai András egyébként nem először hagyja ki a hasonló bejegyzéseiből,. hogy amit éppen átad, az EU-s forrásból épült, amire már a Momentum Mozgalom is felfigyelt. Az ellenzéki párt aktivistái közül is többen – köztük Berg Dániel elnökségi tag – kommentben igazították helyre a pénteki bejegyzést. Magukra is vállalták az akciót

Egyébként az  Európai Bizottság adatai szerint Magyarországra 11 ezer milliárd forint brüsszeli támogatás érkezett a 2004-es EU-csatlakozás óta. A Várkert Bazár felújítására 17,6 milliárd forintot, a Zeneakadémia rekonstrukciójára 12 milliárd forintot, a miskolci villamoshálózat fejlesztésre 34 milliárd forintot, a 4-es metró megépítésére 180 milliárd forintot adott az EU. 

 

Balogh Péter, a Védelmi Innovációs Kutatóintézet Reziliencia Központjának vezetője volt a Jazzy rádió vendége, aki arról beszélt, hogyan kellene megvédenünk a személyes adatainkat az internetes bankolás vagy a telefonhasználat során. A kibertér is háborús hadszíntérré vált, és a kibertérben végrehajtott támadások a civil lakosság életére is nagy hatással vannak.