Tállai András bosszút állt az igazságon, kitiltotta a posztját helyreigazító kommentelőket a Facebook-oldaláról

2018. szeptember 24., 21:53

Szerző:

Egy meglehetős kisstílűségről árulkodó gesztussal Tállai András Facebook-oldaláról kitiltották azokat a kommentelőket, akik merték jelezni, hogy a politikus által pénteken átadott út EU-s támogatásból épülhetett meg – írja a hvg.hu.

 

A Pénzügyminisztérium parlamenti államtitkára még pénteken dicsekedett el azzal, hogy Tiszadorogmán átadott egy utat, csak azt felejtette el megemlíteni, hogy brüsszeli pénz nélkül ez aligha sikerült volna. A Facebook-posztja alatt több kommentelő is felhívta a figyelmet arra,a hogy a Széchenyi2020-as forrás EU-s támogatást jelent. ezelket a hozzászólásokat először csak törölték, és azután, hogy az RTL Klub Híradója szombaton beszámolt erről, a kommentelőket kitiltották a Facebook-oldaláról.

A legtöbb kitiltott kommentelő a Momentum Mozgalom aktivistája vagy szimpatizánsa, elsőként ugyanis az ellenzéki párt vette észre, hogy Tállai András nem szereti megemlíteni, honnan van pénz a hasonló projektekre.

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.