Születésnapján segített világra egy kisfiút a mentésirányító

2020. január 15., 19:14

Szerző:

Saját születésnapján segített világra egy újszülöttet az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) mentésirányítója – számolnak be az örömhírről Facebook-oldalukon a mentők.

“Ez volt életem legmeghatóbb ajándéka, amit kaphattam a mentőszolgálattól!” – mondta a kiváló mentésirányító, aki valószínűleg egész életében emlékezni fog a különleges születésnapi szolgálatára!

A kapuvári mentők segítségét tegnap egy közeli településre kérték, ám a baba nem várta meg az egyébként gyorsan érkező egységet. A diszpécser pontos utasításai alapján a családja segítségével jött világra az egészséges kisfiú. „A csecsemő sírásától a telefon másik felén levő bajtársnőnk is meghatódott, de az újszülött ellátását továbbra is folyamatosan diktálta a mentő kiérkezéséig. Végül az édesanyával együtt, mindkettőjüket stabil állapotban szállíthatták kórházba bajtársaink!” – írták a mentők, egyúttal boldog, egészséges életet kívántak a kisfiúnak.

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.