Szombathely bosszút állt a kétfarkúakon, lebontják a párt által épített színes buszmegállót

2019. április 15., 10:49

Szerző:

A szombathelyi önkormányzat felszólította a Magyar Kétfarkú Kutya Pártot, hogy távolítsa el a színes buszmegállóját, ami a Szent Fórián körúti Kresz Parknál van.

A levélben azt írják, hogy azért kell öt napon belül lebontaniuk, mert az önkormányzat most - az MKKP szerint 30 év után - új megállót akar építeni.

Az Alkotmánybíróság a múlt héren éppen Szombathely és a kétfarkúak perében mondta ki, hogy a járdafestés nem szabálysértés.

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.