Szitkozódva beszólt a járdánházi pultosnőnek a részeg kötekedő, erre a nő hozzátartozói lefújták, arcul ütötték, végül oldalba és fejbe rúgták

2019. május 27., 11:37

Szerző:

2018. szeptemberében az ügy sértettje Járdánházán egy szórakozóhelyen italozott, azonban ittas állapota miatt a pultosnő már nem akarta kiszolgálni, így a férfi szóváltásba került vele, és trágár módon szidalmazta a nőt.

A pultosnő a történteket elmondta a hozzátartozóinak, és a délutáni órákban a három vádlott közül ketten megérkeztek a szórakozóhelyre, és az egyikük azonnal kérdőre vonta a sértett férfit, hogy miért beszélt csúnyán a feleségével. A másik vádlott a nála lévő önvédelmi gázspray-vel lefújta a sértettet, míg a férj két alkalommal ököllel arcon ütötte, amitől az italbolt teraszának korlátján átesett.

Ekkor érkezett meg a harmadik vádlott, mire a sértett megpróbált elmenekülni, és az egyik közelben lakó ismerőse lakása felé futott. A vádlottak üldözőbe vették, és ketten utolérték, egyikük az oldalán megrúgta, de

a sértett védekezésül egy kerékpárt vágott hozzá,

majd dulakodásba kezdtek, végül a másik vádlott kétszer fejbe rúgta a sértettet.

A férfi 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, de magánindítványt nem terjesztett elő. Az ügyészség két vádlottal szemben pénzbüntetést, egy vádlottal szemben pedig próbára bocsátást indítványozott.

A Závecz közvélemény-kutatása szerint Magyar Péter pártjának EP-listája a kutatás első felében jelentősen megelőzött minden ellenzéki pártot a DK–MSZP–Párbeszéd kivételével, így a harmadik helyen szerepel a rangsorban. A teljes lakosság 11%-a, a biztos szavazók 14%-a voksolna rá.