„Mindent hajlandó vagyok megtenni, mert szeretnék még élni egy darabig" – mondta Forgács Gábor, akinél rákot állapítottak meg

2020. augusztus 5. 15:26 - szerző: 168 Óra - forrás: Blikk

Hetek óta kórházban van Forgács Gábor. A színészt március végén áttétes prosztatarákkal diagnosztizálták, kemoterápián és több műtéten is átesett. Forgács bizakodó, de a fizikai fájdalmak mellett lelkileg is rettenetesen nehezen éli meg a mindennapokat, a járványügyi helyzet miatt ugyanis nem látogathatják a szerettei a kórházban – írja a Blikk.

 „Minden évben rendszeresen elmentem orvosi ellenőrzésre, a legutóbbin is azt mondták, minden rendben. Aztán tavasszal egyszer csak észrevettem, hogy valami nem stimmel, őszintén elmondom: véreset pisiltem. Eljöttem a kórházba, ahol közölték, nagy a baj... Áttétem is van hólyagban, mirigyekben, prosztatában. Ezeket azóta mind ki is vették már" – mesélte a lapnak Forgács.

Fotó: Youtube

„Nehezen viselem. Rettentően nehéz volt, amikor közölték a vizsgálatok eredményét (...) Most még kórházban vagyok, várok arra, hogy kiderüljön, hogyan tovább, mi a következő lépés. Mindent hajlandó vagyok megtenni, mert szeretnék még élni egy darabig, de bevallom, vannak olyan pillanatok, amikor az orvosok, ápolók jobban harcolnak értem, mint én saját magamért. Szerencsére nagyon jó kezekben vagyok" – mondta a színész.